De groepen 1 t/m 4 van onze school zullen donderdag 21 december voor- of na het kerstdiner meelopen met de lichtjestocht voor Sophia.

Door mee te lopen aan de lichtjesoptocht hopen wij dat het Sophia Kinderziekenhuis een Zorgbus kan realiseren. Voor sommige kinderen is het, door ernstige beperkingen, niet altijd mogelijk om het ziekenhuis te bezoeken. Ook zijn sommige kinderen angstig voor het ziekenhuis. De Sophia Zorgbus is een mobiel onderzoekslaboratorium, waarbij kinderen aan huis in hun vertrouwde omgeving kunnen worden onderzocht.

De kinderen uit de groepen 1 t/m 4 krijgen allemaal een sponsorkaart mee naar huis, die ze tot woensdag 20 december bij hun juf of meester kunnen inleveren.

Wij hopen met de Bron een klein steentje bij te kunnen dragen aan de realisatie van deze Sophia Zorgbus.

Sophia