De voorbereidingen voor de Fancy Fair zijn al weer in volle gang. Vandaar dat we weer op vele manier proberen om aan prijzen te komen voor het grote evenement. Bij voorgaande editie hebben we volop gebruik kunnen maken van spaaracties van de diverse supermarkten. Ook dit jaar kan dat weer.

We vragen uw aandacht voor de actie van Plus Supermarkt.. Daar krijg je bij besteding van 10 Euro aan boodschappen een pakketzegel.  75 zegels leveren een volle kaart op. En een volle kaart is goed voor een boodschappendoos. Deze dozen kunnen in februari opgehaald worden. Er zitten allemaal goed houdbare spullen in, dus die kunnen we goed gebruiken voor de Fancy Fair die we in april houden. Van de bijeen gespaarde pakketten kunnen dan weer levensmiddelenpakketjes voor de Fancy Fair gemaakt worden. Natuurlijk zullen ook veel ouders eerst zelf een kaart vol hebben gespaard. Een tweede kaart blijkt vaak onmogelijk. En dan komt de school wellicht in beeld. Maar er zijn ook heel veel ouders die er niet aan beginnen, omdat ze zelf zo’n kaart niet vol krijgen. En dan wordt vaak gedacht: “laat dat ene zegeltje maar zitten.”  Maar als al deze zegeltjes nu eens op school ingeleverd worden, dan is dat bij elkaar al gauw genoeg voor een aantal pakketten. De ervaring leert ook dat na de volle kaart voor uzelf, de resterende zegeltjes niet meer voldoende zijn om nog een kaart vol te krijgen. Dan is het dus niet één zegeltje, maar wellicht wel tien zegeltjes die aan de school gegeven kunnen worden.  Alle zegeltjes die u al heeft liggen of de komende dagen/weken krijgt, kunt u inleveren op school.

Via de leerkracht van uw kind komt het vanzelf bij Ruud van der Wel terecht.

Al brengt iedereen weer 1 zegeltje mee, dan hebben we al snel weer mooie prijzen voor de Fancy Fair.

• è 550 leerlingen x 1 zegel = 550 zegels à 7 boodschappendozen

Bij de vorige fancy fair is dit gelukt, dus we gaan er van uit dat het ook nu weer lukt.

Wij gaan er van uit dat iedereen de komende weken de zegeltjes apart houdt voor De Bron. Het vriendelijk verzoek om de zegeltjes ook gelijk in te leveren, dan kunnen de gespaarde pakketten ook gefaseerd gehaald worden.

Met vr. groeten,

De Fancy Faircommissie